پنجشنبه, ۱۸ ذیحجه ۱۴۴۷هـ| ۲۰۲۶/۰۶/۰۴م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :11 ذولحجه 1447
تاریخ میلادی : جمعه، 29 می 2026م

شماره صدور:1447/85

دفتر مطبوعاتی
مرکزی

اعلامیه مطبوعاتی

اروپا از چند روز محرومیت از نفت و گاز مسلمانان به هراس می‌افتد؛ پس اگر امت اسلامی بیدار شود چه خواهد شد؟!

(ترجمه)

رولان لسکور، وزیر مالیه فرانسه، اظهار داشت که حکومت‌ها نمی‌توانند در مورد برداشت بیشتر از ذخایر استراتژیک نفتی برای کاهش پیامدهای ناشی از جنگ ایران تصمیم‌گیری کنند، مگر آن‌که مدت احتمالی این درگیری روشن شود. در همین زمینه، پیش از این نیز حملات موشکی ایران بر تأسیسات گازی رأس لفان در قطر -که یکی از بزرگ‌ترین مراکز مایع‌سازی گاز در جهان به شمار می‌رود- سبب کاهش شدید ذخایر گاز در بریتانیا شد؛ به گونه‌ای که ذخایر گاز طبیعی بریتانیا به سطحی سقوط کرد که تنها برای تأمین نیاز داخلی این کشور به مدت حداکثر ۴۸ ساعت کفایت می‌کرد.

این اظهارات و رویدادها، واقعیتی را برملا می‌سازد که هر ناظر آگاه و هوشیار آن را می‌داند؛ اما حاکمان غرب و حاکمان سرزمین‌های اسلامی می‌کوشند آن را از دید امت پنهان نگهدارند؛ زیرا بیم آن دارند که امت اسلامی این حقایق را درک کند و همه معادلات به زیان آنان دگرگون شود.

این رخدادها آشکار ساخت که غرب تا چه اندازه ناتوان و وابسته به مسلمانان و ثروت‌های آنان است. بریتانیا، که از نیرومندترین کشورهای اروپا و از بزرگ‌ترین قدرت‌های استعمارگر به شمار می‌رود، نتوانست قطع گاز قطر را بیش از دو روز تحمل کند؛ گویی قطر مخزن گازی است که در حیاط خانه بریتانیا برای مصرف روزانه آن کشور قرار دارد. همین وضعیت درباره فرانسه، دومین قدرت بزرگ اروپا، نیز صادق است؛ کشوری که از نیاز فوری خود برای دانستن زمان پایان جنگ سخن می‌گوید تا بتواند میزان برداشت از ذخایر استراتژیک نفتی خود را محاسبه کند. سایر کشورهای اروپایی نیز به طریق اولی در وضعیتی دشوارتر و شکننده‌تر قرار دارند. نفت و گاز مسلمانان، سوخت روزانه دولت‌های استعمارگر غربی است و این حقیقت، دو نکته مهم را ثابت می‌سازد:

نخست: امت اسلامی دارای کالایی راهبردی است که اگر به‌درستی از آن بهره‌برداری کند، می‌تواند بر شریان‌های اصلی اقتصاد غرب تسلط یابد و هرگونه شرط، امتیاز و بهایی را که بخواهد بر آنان تحمیل کند؛ در نتیجه به جایگاه یک قدرت هم‌تراز برسد، نه یک طرف وابسته و دنباله‌رو.

دوم: کافر استعمارگر از ثروت‌ها و دارایی‌های مسلمانان تغذیه می‌کند و ستون فقرات اقتصاد او بر منابعی استوار است که از سرزمین‌های اسلامی به دست می‌آورد. این مسأله تنها به نفت و گاز محدود نمی‌شود، هرچند این دو در رأس قرار دارند؛ بلکه مواد معدنی، محصولات زراعتی، مواد کیمیاوی، کودهای زراعتی و ده‌ها منبع دیگر نیز در همین چارچوب قرار می‌گیرند. حال اگر این منابع با قیمت واقعی و عادلانه فروخته می‌شد، باز هم اهمیت آن روشن بود؛ اما واقعیت آن است که استعمارگران بخش بزرگی از این منابع را با کم‌ترین قیمت و در چارچوب توافق‌نامه‌های استعماری به دست می‌آورند؛ توافق‌هایی که این ثروت‌ها را بیش از آن‌که معامله تجارتی جلوه دهد، به بخشش‌ها و اعطایای رایگان شبیه ساخته است.

آری، غرب سست و شکننده است و همچون انگل‌ها و پرازیت‌های بر پیکر امت اسلامی زندگی می‌کند. اگر شریان‌های حیاتی‌ای که از اعماق سرزمین‌های اسلامی به سوی آن امتداد یافته‌اند، قطع شوند، ساختار دولت‌های غربی به سرعت دچار فروپاشی خواهد شد. چند روز جنگ، این حقیقت را آشکار ساخت و در عین حال، افسانه شکست‌ناپذیری قدرت نظامی غرب را نیز برملا کرد.

امت اسلامی از چنان ثروت‌ها، ظرفیت‌ها و نیروهای نظامی برخوردار است که می‌تواند خود را از وابستگی به استعمارگران رها سازد و حتی در صحنه بین‌المللی با آنان رقابت کند. آنچه کمبود آن احساس می‌شود، تنها رهبری مخلص و صادقی است که زمام امور امت را در دست گیرد؛ خلیفه‌ای راشد که توانایی‌ها و امکانات امت را در مسیر درست به کار اندازد و آن را به جایگاهی برساند که شایسته آن است؛ جایگاهی که در طول قرون متمادی در رهبری جهان در اختیار داشت. الله سبحانه وتعالی می‌فرماید:

﴿وَإِنَّ جُندَنَا لَهُمُ الْغَالِبُونَ﴾ [الصافات: 173]

ترجمه: و بیگمان لشکریان ما قطعاً پیروز و چیره خواهند بود.

 دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب‌التحریر

مهندس صلاح‌الدین عضاضة - رئیس دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب‌التحریر

 

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه