شنبه, ۲۲ صَفر ۱۴۴۷هـ| ۲۰۲۵/۰۸/۱۶م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

  •   مطابق  
بسم الله الرحمن الرحيم

پیمان ابراهیم و آسیای میانه؛ نقشه‌ی شوم ترامپ در راستای جیوپلیتیک!

(ترجمه)

خبر:

به گزارش رویترز، منابع آگاه اعلام کردند که نمایندگان دولت پیشین امریکا به رهبری «ترامپ»، از جمله استیو ویتکوف و آریه لایتستون، مذاکراتی را با جمهوری آذربایجان، قزاقستان و احتمالاً چند کشور دیگر آسیای میانه برای پیوستن به توافق‌های ابراهیم آغاز کرده‌اند.

تبصره:

این‌که این اقدام درست در زمانی انجام می‌شود که رژیم اشغالگر و جنایتکار صهیونیستی همچنان در حال ارتکاب انواع جنایت‌های نسل‌کشی علیه مسلمانان غزه است و بی‌رحمانه ده‌ها هزار زن و کودک را به قتل می‌رساند، آن را به زشت‌ترین و خطرناک‌ترین اقدام دیپلماتیک تبدیل می‌کند.

امریکا همچنان بر حفظ سلطه‌ی جیوپلوتیک خود در جهان پافشاری می‌کند و می‌خواهد با کنترل سرزمین‌های اسلامی، که بزرگ‌ترین ثروت‌ها و سرزمین‌های با اهمیت راهبردی را در اختیار دارد، برتری و قدرت خود را حفظ کند.

به همین دلیل امریکا تلاش دارد تا بر خلیج فارس و دریای خزر که منابع مهم و مسیرهای اصلی خاورمیانه هستند تسلط پیدا کند و برای رسیدن به این هدف، رژیم صهیونیستی را به‌عنوان ابزار خود انتخاب کرده است.

امریکا می‌خواهد حکومت‌های وابسته در سرزمین‌های اسلامی را تشویق کند تا این رژیم را رسماً به رسمیت بشناسند، با آن همکاری اقتصادی و نظامی کنند، آن را به‌عنوان یک قدرت مهم در منطقه بپذیرند و آن را تقویت و کمک مالی کنند.

امریکا تلاش می‌کند با تحقیر حکام ضعیف و مطیع کشورهای اسلامی، آن‌ها را به ابزار مالی و لوژستیکی برای منافع رژیم صهیونیستی تبدیل کند و بر سرزمین‌های اسلامی مسلط شود. ترامپ که دشمن اسلام و مسلمانان است، با کمک این رژیم که مثل غده‌ی سرطانی در بدن امت است، قصد دارد منابع را کنترل کرده و آن‌ها را به نفع خود رقم بزند، با زور بخشی از سرزمین‌ها را تسلیم خود کند، بی‌ثباتی و اختلاف و توطئه در سرزمین‌های اسلامی ایجاد نماید و نقشه‌های استعمارگرانه را به پیش ببرد. مهم‌تر از همه، او می‌خواهد تلاش‌ و زحمات امت برای بازگرداندن زندگی اسلامی و برپایی خلافت بر منهج نبوت را متوقف کند.

توافقات ابراهیم که ترامپ در ۲۰۲۰ شروع کرد بعداً گسترش یافت و کشورهای قفقاز و آسیای میانه را هم شامل شد؛ زیرا ترامپ بیش از ۵۰ خاخام را خواست تا این توافق را به کشورهای ترک‌زبان هم برسانند.

از طریق این توافق، امریکا نه تنها می‌خواهد بر چین و روسیه برتری جیوپلوتیک پیدا کند، بلکه می‌خواهد نقاط ضعف در سیاست خارجی ترامپ را نیز بپوشاند.

با وجود اینکه نماینده‌ی وزارت خارجه‌ی ازبیکستان، احرار بُرهانوف گفته است که «ازبیکستان هیچ دعوتی از امریکا در این مورد دریافت نکرده است» اما تقویت روابط نظام میرزا‌یف با رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که واقعیت چیز دیگری است. آیا ممکن است میرضیا‌یف و حکومت او آیات الله سبحانه وتعالی را ندانند و این خطر را نادیده بگیرند؟

﴿لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُواْ﴾‏ [مائده ۸۲]

ترجمه: تو قطعاً سخت‌ترین دشمنان مؤمنان را یهودیان و مشرکان خواهی یافت.

﴿يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ﴾‏ [مائده ۵۱]

ترجمه: ای کسانی که ایمان آورده‌اید! یهودیان و نصاری را ولیّ و سرپرست خود قرار ندهید؛ هر کس از شما آن‌ها را ولیّ خود کند، از آنان است، و الله (سبحانه وتعالی) قوم ستمگر را هدایت نمی‌کند.

میرضیایف و حکومت او باید بدانند که موافقت با توافقات ابراهیم و هر نوع ارتباط یا همکاری با رژیم صهیونیستی اشغالگر، خیانت به الله سبحانه وتعالی، رسول الله صلی الله علیه وسلم و امت اسلامی است! این یعنی ویران کردن سرزمین مقدس، مکان اسرا و معراج رسول الله صلی الله علیه وسلم و مسجد الاقصی! یعنی لگدمال کردن خون و اجساد کودکان و نوزادان سوخته! یعنی بی‌احترامی به اجساد زنان و سالمندان تیکه تیکه شده! یعنی بی احترامی به گرسنگانی که تبدیل به پوست و استخوان شده‌اند! این یعنی همکاری در جنایات وحشیانه‌ای که این رژیم مرتکب می‌شود! این توافق، توافقی است خیانت‌آمیز که در زیر فریادهای مادران و کودکان امضا شده است!

میرضیایف و حکومت او باید بدانند که خون ده‌ها هزار شهید غزه پایمال نخواهد شد و زمان انتقام نزدیک است! فراموش نکنند که خلافت راشده‌ی ثانی ان‌شاءالله به‌ زودی  برپا خواهد شد، وعده‌ای الله سبحانه وتعالی صادق و حقیقی است!

﴿وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا﴾ [نور ۵۵]

ترجمه: الله (سبحانه وتعالی) به کسانی از شما که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده‌اند وعده داده است که آنان را در زمین خلیفه قرار دهد، همان‌گونه که پیشینیانشان را خلیفه کرد، و دینشان را که برایشان پسندیده است مستحکم کند و پس از ترسشان، امنیت و آرامش را جایگزین سازد.

نویسنده: اسلام ابو خلیل_ازبیکستان

برای دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر

18 صفر 1447ه.ق.

12 آگوست 2025م.

مترجم: حسن سلحشور

ابراز نظر نمایید

back to top

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه